Rutes pels boscos més bells

«Els boscos són el reservori d’una gran part de la diversitat biològica del planeta, que desenvolupa els seus cicles vitals en ells.  Catalunya és un país eminentment forestal.  Actualment es calcula que hi ha un total d’1,7 milions d’hectàrees de superficie arbrada, el que equival a dir que gairebé la meitat del país és bosc.

Una gran varietat d’aquestes arbredes (rouredes, avetoses, alzinars, teixedes, castanyedes, vernedes…) estan presents en les excursions d’aquest llibre, l’objectiu del qual és descobrir alguns dels millors boscos del nostre país.  Sempre hem buscat boscos de fàcil accés i rutes de diferents nivells, però per al públic en general.

A més de la descripció del recorregut, el lector trobarà tots els elements necessaris per poder comprendre i gaudir al màxim de l’abreda que l’acull.  Igual que un museu o una catedral, un bosc compta amb monuments centenaris, obres d’art naturals i un silenci reverencial, solament que aquí la vida bull en cada racó, i saber descobrir-la i interpretar-la ens ajudarà a assaborir el passeig i valorar l’entorn.

 

 

AUTOR:  César Barba

COL.LECCIÓ:  Catalunya

LLENGUA:  Català

PÀGINES:  191

FOTMAT:  160 x 205 mm

DATA D’EDICIÓ:  Abril, 2016

PREU:  17,35€

BOSCOS-catalunYa

 

COMPRAR

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *